WindProlar Tekerlekli olmaları sebebi ile kaldırımlarda kullanımı daha kolay olan reklam ürünleridir. Çift Taraflıdır. Böylece her iki tarafa farklı reklam görselleri kullanılabilir.

Tekerlekli olması istediğiniz yere rahatça sürükleyebilmenize olanak sağlar.


Taban kısmı geniştir ve ağırdır. Pano kısmı yaylıdır. Bu sebeple rüzgarlı alanlarda rahat kullanım sağlar. Devrilmez. Güçlü rüzgarlarda pano yayları sayesinde ileri geri sallanır ve zarar görmez.


Wind Pro Nedir?


Kaldırım Panoları içinde En Şık Olan Ürün Windpro' dur. Dış mekan için uyumludur, su geçirmeyen çerçevesi ve rüzgara dayanıklı yaylı ayağı vardır. Her türlü işletme için açık alanlarda güvenle kullanılabilir.



Kaliteli ve Pratik bir üründür. Kenarındaki profiller kapandıktan sonra, içindeki lastik sünerek köşeleri birleştirir. İşyerinizin Kurumsal havasını tamamlar.  Anti-reflex koruma sayesinde posteriniz bozulmaz ve parlamaz. Windpro Çift taraflı kullanılır. Ayak kısmındaki yaylar hareket kabiliyeti sağlayarak devrilmesini önler. Demonte olarak paketlenir. Alt bidonuna doldurulan su ile ağırlık kazanır.  Alt tekeri sayesinde istediğiniz mekâna kolayca taşıyarak kullanılabilir. Ürünlerimiz standart "Gri" renginde gönderilmektedir.



Wind Pro Ölçüleri Nelerdir?


* Windpro -  50x70  cm

* Windpro -  60x85  cm

* Windpro -  70x100 cm

* Windpro -  85x120 cm


ölçülerinde üretilmektedir.


Baskı görseli istediğiniz modelin ölçüsüne göre yapılmalıdır. Tasarımınızı hazırladıktan sonra info mail adresimize göndermeniz yeterlidir. Oradan size gerekli yönlendirmeler en kısa zamanda yapılacaktır.


Detaylı Bilgi ve Satın Alma İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz. www.karlobi.com.tr